El projecte Enlaira’t respira i es mou: 6 càpsules audiovisuals de 3 dels 10 instituts participants en el projecte

Ara és el torn dels instituts participants del projecte. Tenen el mes de març i abril per realitzar diverses activitats i recerques que presentaran el dia 3 de Congrés a científics/ques i tècnics/ques que es dediquen professionalment i que són referents en contaminació atmosfèrica, salut i mobilitat sostenible.
En les sessions presencials alguns dels estudiants participants comparteixen les seves opinions i vesions sobre la importància de tenir una ciutat amb un aire net.

  • Sembla que no a tothom li preocupa la qualitat de l’aire de la mateixa manera. Tres estudiants de l’IES Poeta Maragall ens ho expliquen.
  • Què es per a tu l’aire? Els estudiants de quart d’ESO de l’IES Poeta Maragall ho treballen amb mapes mentals en la primera sessió presencial del projecte Enlaira’t 2018.
  • Molt contentes de veure com avança Enlaira’t 2018. Hem anat a 10 instituts. En el cas del Districte Sants-Montjuïc hem anat a l’Escola Joan Pelegrí i han fet els següents mapes mentals sobre què és l’aire per a ells.
  • Com t’imagines una ciutat sense cotxes? Hem preguntat a alguns estudiants de l’Escola Joan Pelegrí i ens han respost això.
  • Com creus que podries millorar la qualitat de l’aire de la teva ciutat? Ens responen estudiants de l’Escola Claret de Gràcia.
  • 10 instituts, 10 tallers participatius, 300 estudiants, 8 districtes. Què és l’aire pels estudiants de l’Escola Claret?

Música: www.bensound.com

0 comentaris

Deixa un comentari

¿Vols unir-te a la conversa?
La teva aportació serà benvinguda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada